Tradíció Ingatlan

Egy különleges birtok Sokorópátkán!

Győr, Árpád u. 29.
Rosenbecker Tamás
+36 20 561 2108
rosenbecker.tamas@ting.hu
ingatlan típusa:családi ház
helység:Sokorópátka
alapterület:100.00 m²
telek alapterülete:7464 m²
ár:62 900 000 Ft  
szoba:4 (nappalival)  
egyedi fűtés;
MOST AKCIÓS ÁRON!!!( -5 Millió Ft Május 30.-ig.)
Csak a Tradíció Ingatlan kínálatában!

Sokorópátka csendes, forgalommentes, lankás utcájában található ez a dupla telken lévő, összesen 7464 m2-es telekkel rendelkező ingatlan, amelyen a 103 m2-es, nappali + 3 szobás, téglából épült családi ház mellett egy fa tároló, egy hangulatos boltíves boros pince, valamint egy saját kosárlabdapálya is helyet kapott.
A kétszintes családi ház alsó szintjén található az étkezős konyha, a nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy tusoló és a wc. A tetőtérben két szoba került kialakításra.
A fűtésről és a melegvíz-ellátásról egy újszerű állapotban lévő gázcirkókazán gondoskodik, amely a ház tárolójában kapott helyet.
Az ingatlan két egymás mellett lévő, saját utcafronttal, saját helyrajzi számmal rendelkező telken helyezkedik el. A családi házas telek külön 3696 m2, a vele egybekerített, de jogilag teljesen különálló szomszéd telek 3768 m2. A rendezési terve szerint a telkek LF-3 kategóriába tartoznak, ahol a legkisebb kialakítható telekméret 3000 m2, amire 25%-os maximális beépítettség engedélyezett. Így a környék biztos, hogy nem lesz túlépítve ingatlanokkal, megőrzi a kellemes, természetközeli állapotát.
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!
( A kulcs nálam, így szinte bármikor megnézhető!)

Jogi háttérrel, energetikai tanúsítványkészítéssel, díjmentes pénzügyi tanácsadással (CSOK, hitelügyintézés, stb.) állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás